Originalno Brother BT5000CLVAL višestruko pakovanje boca sa mastilom

Brother BT5000CLVAL višestruko pakovanje cijan, magenta i žutog mastila. Svaka kolor bočica štampa do 5000 stranica.

Boce sa mastilom u boji omogućavaju štampanje do 5.000 stranica u skladu sa ISO/IEC 24711

Originalno Brother BT5000CLVAL višestruko pakovanje boca sa mastilom visokog kvaliteta

Ekonomičnije od kupovine jednog pakovanja, smanjuje troškove po stranici

Detalji o proizvodu

Detaljan snimak višestrukog pakovanja boce sa mastilom BT5000CLVAL na beloj pozadini

Originalno Brother mastilo je rigorozno testirano kako bi se osigurali rezultati visokog kvaliteta koji vam štede vreme i novac

Korišćenje originalnih boca sa mastilom Brother BT5000CLVAL štiti garanciju vašeg štampača 

Key Features

  • Boce sa mastilom u boji omogućavaju štampanje do 5.000 stranica u skladu sa ISO/IEC 24711
  • Originalno Brother BT5000CLVAL višestruko pakovanje boca sa mastilom visokog kvaliteta
  • Ekonomičnije od kupovine jednog pakovanja, smanjuje troškove po stranici
  • Originalno Brother mastilo je rigorozno testirano kako bi se osigurali rezultati visokog kvaliteta koji vam štede vreme i novac
  • Korišćenje originalnih boca sa mastilom Brother BT5000CLVAL štiti garanciju vašeg štampača 

Opis

Tražite mastilo koje nudi performanse bez napora svaki put kada štampate? Višestruko pakovanje Brother BT5000CLVAL (uključujući cijan, žutu i magenta bočice sa mastilom), sa svojstvima otpornosti na bledenje boje, garantuje glatke, pouzdane i vrhunske otiske od prvog do poslednjeg otiska. Naša savršeno izbalansirana mastila osiguravaju da vaš štampač radi na najbolji mogući način.

Brother uzima u obzir uticaj na životnu sredinu u svakoj fazi životnog ciklusa naših proizvoda, smanjujući otpad na deponijama. Sav naš hardver i potrošni materijal napravljeni su tako da imaju što manji uticaj na životnu sredinu.
 
Originalno Brother BT5000CLVAL mastilo - vredi svaki put

Kompatibilno sa

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

 
Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Tehnologija bogata bojama u Brother Ink-u stvara otiske profesionalnog kvaliteta i sadrži pažljivo odabrane hemikalije za sprečavanje začepljenja glave štampača radi lakšeg rada. Ovo obezbeđuje pouzdanost i izdržljivost vašeg Brother štampača.

Garantovano da radi

Garantovano da radi

Brother mastilo je dizajnirano kao ceo sistem za štampanje sa Brother uređajima za štampanje na umu – da obezbedi vrhunski stepen kvaliteta. Originalni potrošni materijal Brother mastila je najbolji način da zaštitite svoju investiciju i obezbedite optimalne performanse vašeg Brother inkjet štampača.

Performanse testirane

Performanse testirane

Brother mastila i papir su otporni na svetlost i ozon, čime se obezbeđuje da produženo izlaganje neće prouzrokovati da otisci izblede s vremenom. Dobijte zaista profesionalnu završnu obradu uz originalno Brother mastilo.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani“

Korišćenjem originalnog Brother potrošnog materijala štiti se garancija vašeg štampača. Brother je uvek "na vašoj strani". Obavezujemo se da pružimo odličnu prodajnu podršku i brigu o kupcima - i pre i posle kupovine.

 
Autentičnost

Proverite autentičnost

Na originalnom mastilu kompanije Brother ćete pronaći holografsku sigurnosnu nalepnicu. Uverite se da paket i bezbednosna nalepnica nisu neovlašćeni i potvrdite da je hologramska bezbednosna nalepnica originalna tako što ćete potvrditi jedinstveni 7-cifreni ID broj na: www.brother.com/id

Dva papagaja lete iznad džungle

Životna sredina i održivost

Sva Brother mastila su dizajnirana da imaju što manji uticaj na životnu sredinu. Kompanija Brother nudi klijentima ekološki odgovoran način da odlože svoje proizvode brenda Brother na kraju njihovog životnog veka.. 

 
Pogodnost višestrukih paketa

Višestruki paketi dodaju udobnost

Uštedite vreme i novac na mastilu pomoću višestrukog pakovanja. Ekonomičniji i praktičniji od kupovine jednog pakovanja, smanjuju cenu po stranici i obezbeđuju da možete da štampate bez prekida.

Na vrh stranice