Originalan Brother LC1100BKBP2 kertridž za mastilo - crni (blister paket)

Brother LC1100BKBP2 crni kertridž (2x). Svaki kertridž odštampa 450 stranica.

Odštampa do 450 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100BKBP2_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 450 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Kupite LC1100BKBP2 kertridž u blister pakovanju i uštedite novac na vašim originalnim Brother kertridžima. Garantuje štampanje uvek kvalitetnih dokumenata i štiti vaš štampač od mogućeg dugotrajnog oštećenja uzrokovanog korišćenjem neoriginalnih proizvoda.

Više o proizvodu...

Drugi kertridži:

Korištenjem LC1100BKBP2 kertridža (dva u paketu), Brother štampač će nastaviti da daje očekivano izuzetne rezultate. Budući da je to veliki toner, traje duže od standardnog tonera, ali je jednako kvalitetan.

Iako su na webu dostupne jeftinije verzije, samo originalni LC1100BK kertridž osigurava da će vaš uređaj i dalje da radi brzo i efikasno.

Imajte na umu da je korišćenje Brotherovih kertridža jedini način da vaš štampač besprekorno radi i da garancija ostane važeća.

Naručite Brother LC1100BKBP2 crni kertridž (dva u paketu) i ostvarite veću vrednost za svoj novac.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice