Originalan Brother LC1100HYRBWBP veliki kertridž za mastilo - Rainbow blister paket

Brother LC1100HYRBWBP cijan, magenta i žuti kertridž. Svaki kertridž odštampa do 750 stranica.

Svaki kertridž odštampa do 750 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100HYRBWBP_main

Glavne karakteristike

  • Svaki kertridž odštampa do 750 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Obezbedite  sebi  jednostavnu  i  cenovno  pristupačnu  zamenu  originalnih  Brother  kertridža  kupovinom  ovog  blister 
pakovanja LC1100HYRBWBP Rainbow. Paket sadrži kertridže cijan, magenta i žute boje koje su dizajnirani kako bi vam 
pomogli da što bolje iskoristite vaš Brother štampač.

Više o proizvodu...

Drugi kertridži:

LC1100HYRBWBP paket velikih kertridža, koji su dizajnirani za besprekoran rad s Brother štampačem, garantuje da ćete uvek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampom, pa čak i naškoditi vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalan LC1100HYRBWBP paket velikih kertridža cijan, magenta i žutog mastila, osiguraćete da vaš štampač nastavi rad po svojim najboljim performansama i da garancija ostane važeća.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice