Originalan Brother LC1100HYVALBP veliki kertridži za mastilo - paket

Brother LC1100HYVALBP crni, cijan, magenta i žuti kertridž. Crni kertridž odštampa do 900 stranica, kertridži u boji do 750 stranica.

Crni kertridž odštampa do 900 stranica a svaki kertridž u boji do 750 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100HYVALBP_main

Glavne karakteristike

  • Crni kertridž odštampa do 900 stranica a svaki kertridž u boji do 750 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Kupite LC1100HYVALBP paket ako želite da uštedite kod kupovine originalnih Brother kertridža. Sadrži LC1100HYBK, LC1100HYC, LC1100HYM i LC1100HYY velike kertridže, što vam omogućava jednostavnu zamenu svih mastila za manje novca, tako da će vaš štampač i dalje davati najbolje moguće rezultate.

Više o proizvodu...

Svi Brother kertridži - uključujući i LC1100HYVALBP paket velikih kertridža - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije rešenje za štampu.

Ovaj paket sadrži četiri velika kertridža koji traju duže od standardnih, ali su jednako kvalitetni.

Iako su neoriginalni, jeftiniji kertridži dostupni svuda, nisu kompatibilni s vašim štampačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom štampe i radom uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni LC1100HY veliki kertridži crne, cijan, magenta i žute boje omogućavaju vam bezbrižnu štampu, jer će uređaj nastaviti rad po svojim najboljim performansama.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice