Originalan Brother LC123VALBP kertridž - paket

Brother LC123VALBP crni, plavi, crveni i žuti kertridž. Svaki odštampa do 600 stranica.

Svaki kertridž odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC123VALBP_main

Glavne karakteristike

  • Svaki kertridž odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Brother LC123VALBP paket sastoji se od kertridža koji su posebno dizajnirani za rad s mnogim Brother štampačima. Ovi kertridži pomažu skraćivanju vremena štampe i isporučuju izvanredne rezultate. Bez obzira da li je reč o kući ili maloj kancelariji, možete uživati u bogatijim i oštrijim bojama koje neće izbledeti.

Više o proizvodu...

Druge boje:

Kada dođe vreme naručivanja zamenskog kertridža, možete se osloniti na Brother LC123VALBP paket kertridža koji garantuje da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će štampa biti kristalno cista.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitet štampe, već i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Originalni LC123VALBP paket kertridža održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajuci veću vrednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice