Originalan Brother LC1280XLVALBP veliki kertridž za mastilo - paket

Brother LC1280XLVALBP crni, cijan, magenta i žuti kertridž. Crni kertridž odštampa do 2.400 stranica, kertridži u boji do 1.200 stranica.

Crni kertridž odštampa do 2400 stranica a kertridži sa mastilom u boji do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1280XLVALBP_main

Glavne karakteristike

  • Crni kertridž odštampa do 2400 stranica a kertridži sa mastilom u boji do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Potrebna vam je zamena kertridža? Uštedite i novac i gnjavažu kupovinom velikih kertridža u LC1280XLVALBP paketu. Originalni Brother kertridži LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM i LC1280XLY koji su sadržani u ovom vrednom paketu specifično su dizajnirani da vam dugo pružaju fantastične rezultate.

Više o proizvodu...

Drugi kertridži:

Kada dođe vreme naručivanja zamenskog kertridža, možete se osloniti na velike kertridže u Brother LC1280XLVALBP paketu koji garantuju da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će otisci biti kristalno čisti.

Iako biste mogli da dođete u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitetu štampe, već i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Originalni LC1280XL kertridži crne, cijan, magenta i žute boje održavaju vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrednost za vaš novac i impresivne rezultate.


Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice