Originalan Brother LC985RBWBP kertridž sa mastilom - blister paket

Brother LC985RBWBP cijan, magenta i žuti kertridž sa mastilom. Svaki kertridž odštampa do 260 stranica.

Svaki kertridž sa mastilom odštampa do 260 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC985RBWBP_main

Glavne karakteristike

  • Svaki kertridž sa mastilom odštampa do 260 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Obezbedite  sebi  jednostavnu  i  cenovno  pristupačnu  zamenu  originalnih  Brother  kertridža  sa  mastilom  kupovinom  ovog blister pakovanja LC985RBWBP. Paket sadrži kertridže cijan, magenta i žute boje koje su dizajnirani kako bi vam pomogli da što bolje iskoristite vaš Brother štampač.

Više o proizvodu...

Drugi kertridži sa mastilom:

LC985C, LC985M i LC985Y kertridži sa mastilom sadržani u LC985RBWBP blister paketu dizajnirani su za besprekoran rad s Brother štampačem i zato vam garantuju da ćete uvek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampom, pa čak i naškoditi vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalan LC985RBWBP blister paket kertridža sa mastilom, osiguraćete da vaš štampač nastavi rad po svojim najboljim performansama i da garancija ostane važeća.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice