Originalni Brother kertridž velikog kapaciteta LC1000HYBK - crni

Brother crni kertridž LC1000HYBK - pojedinačno pakovanje. Štampa do 950 strana.

Štampa do 950 strana u skladu sa ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Štedi papir, vreme i novac 

Detalji o proizvodu

LC1000HYBK_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 950 strana u skladu sa ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Štedi papir, vreme i novac 

Opis

LC1000HYBK veliki kertridž je kompatibilan sa širokim rasponom naših uređaja. Kao originalan i testiran Brother proizvod garantuje vam najkvalitetniju štampu. 

Više o proizvodu...

Kada dođe vreme za zamenu kertridža, možete da se oslonite na Brother kertridž LC1000HYBK velikog kapaciteta i obezbedite da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju a štampa kristalno jasna.

Ako trošite više crnog mastila od drugih boja onda je kertridž velikog kapaciteta pravi izbor.

Iako kupovina jeftinijeg, neoriginalnog potrošnog materijala nekog drugog proizvođača može da deluje primamljivo imajte u vidu da "dopune" i drugi "jeftini" kertridži ne samo da mogu da utiču na kvalitet onoga što štampate nego i da dovedu do oštećenja vašeg štampača i gubitka garancije.

Sa originalnim crnim kertridžom velikog kapaciteta LC1000HYBK vaš uređaj će raditi odlično i bez greške, donoseći veću vrednost uloženog novca dugoročno a impresivne rezultate svaki put.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice