Originalan Brother LC1000Y kertridž za mastilo – žuti

Brother LC1000Y žuti kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 400 stranica.

Odštampa do 400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 kod 5% pokrivenosti 

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1000Y_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711 kod 5% pokrivenosti 
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

LC1000Y kertridž je kompatibilan sa širokim rasponom naših uređaja. Budući da je ovo originalni i testirani Brother proizvod, možete biti sigurni da ćete dobiti najkvalitetniju štampu.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

Kada dođe vreme naručivanja zamenskog kertridža, možete se osloniti na Brother LC1000Y žuti kertridž koji garantuje da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će otisci biti kristalno čisti.

Iako biste mogli da dođete u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitet štampe, već i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Originalni LC1000Y žuti kertridž održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni center

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice