Originalni Brother LC1100M kertridž sa mastilom – crveni

Brother LC1100M crveni kertridž sa mastilom - pojedinačno pakovanje. Štampa do 325 strana.

Štampa do 325 strana u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalni Brother kertridž sa mastilom

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100M_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 325 strana u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalni Brother kertridž sa mastilom
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Originalni Brother LC1100M crveni kertridž napravljen je za optimalnu štampu bogatih boja i jasnoće. Naši kertridži sa mastilom jednostavi za zamenu i kompatibilni sa serijom štampača, daju postojane dokumente koji se neće vremenom razmazati ili izbledeti.

Više o proizvodu...

Kertridži drugih boja:

Sa LC1100M crvenim kertridžom nećete ugroziti kvalitet. Napravljen je za besprekoran rad sa Brother štampačem i zato vam osigurava da uvek imate izuzetne rezultate. Visokokvalitetna štampa LC1100M je rezultat posebnih glava za štampu koje omogućavaju glatke i precizne slike.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete da u kratkom roku uštedite novac, ti često lošiji proizvodi mogu da prouzrokuju brojne probleme sa štampom, pa čak i da oštete vaš štampač - da li je zaista vredno rizika?

Originalni LC1100M kertridž obezbeđuje da vaš štampač i dalje funkcioniše prema svojim najboljim sposobnostima i da zadržite važenje garancije. 

Naručite LC1100M kertridž sa mastilom na vreme.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice