Originalan Brother LC121M ketridž – crveni

Brother LC121M crveni ketridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 300 stranica

Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother ketridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC121M_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother ketridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

LC121M crveni ketridž dizajniran je za postizanje impresivnih rezultata kod svake štampe. Budući da je to originalni Brother potrošni materijal, ketridž se lako instalira i kompatibilan je s štampačem.

Više o proizvodu...

Spremnici tinte drugih boja:

Kada dode vrijeme narucivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC121M magentaspremnik tinte koji jamci da ce vaš pisac ostati u izvrsnom stanju i da ce biti ispisi kristalno cisti.

Ako trošite više cijan tinte nego tinte drugih boja, moci cete dobiti najbolje moguce ispise kupnjom LC121M.

Iako biste mogli doci u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utjecu samo na kvalitetu ispisa, vec i uzrokuju dugorocnu štetu na pisacu.

Originalni LC121M magenta spremnik tinte održava vaš uredaj u ispravnom stanju, pružajuci vecu vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice