Originalan Brother LC123Y kertridž – žuti

Brother LC123Y žuti kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 600 stranica.

Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC123Y_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Originalan Brother LC123Y žuti kertridž dizajniran je za isporuku uvek visokokvalitetnih dokumenata. S bojama koje su otporne na izbleđivanje, možete uživati u oštrim i postojanim bojama. Kupovinom naših kertridža zaštitite štampač od mogućih dugoročnih šteta uzrokovanih upotrebom proizvoda koji nisu originalni.

Više o proizvodu...

Kertridži drugih boja:

Kada dođe vrijeme naručivanja zamjenskog spremnika tinte, možete se osloniti na Brother LC123Y žuti spremnik tinte koji jamči da će vaš pisač ostati u izvrsnom stanju i da će biti ispisi kristalno čisti.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utječu samo na kvalitetu ispisa, već i uzrokuju dugoročnu štetu na pisaču.

Odlično rješenje za dom ili male urede koji žele smanjiti troškove i poboljšati performanse. Originalni LC123Y žuti spremnik tinte održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajući veću vrijednost za vaš novac i impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice