Originalan Brother LC1240BK kertridž za mastilo - crni

Brother LC1240BK crni kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 600 stranica.

Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1240BK_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Originalan Brother LC1240BK crni kertridž dizajniran je da daje uvek visokokvalitetne dokumenate. S bojama koje su otporne na izbleđivanje, možete uživati u oštrim i postojanim bojama. Kupovinom naših kertridža zaštitite štampač od mogućih dugoročnih šteta uzrokovanih upotrebom proizvoda koji nisu originalni.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

Kada dođe vreme naručivanja zamenskog kertridža, možete se osloniti na Brother LC1240BK crni kertridž koji garantuje da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će otisci biti kristalno čisti.

Iako biste mogli da dođete u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitetu štampe, već i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Odlično  rešenje  za  kuću  ili  male  kancelarije  koje  žele  da  smanje  troškove  i  da  poboljšaju  performanse.  Originalni LC1240BK  crni  kertridž  održava  vaš  uređaj  u  ispravnom  stanju,  pružajući  veću  vrednost  za  vaš  novac  i  impresivne rezultate.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice