Originalan Brother LC225XLM veliki kertridž za mastilo - magenta

Brother LC225XLM magenta kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 1.200 stranica.

Odštampa do 1200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC225XLM_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 1200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

LC225XLM veliki kertridž daje živopisne boje na svakom otisku. S ovim magenta kertridžom možete smanjiti vreme zastoja i povećati produktivnost, osiguravajući jasne boje čak i za najzahtevnija okruženja. Budući da je to veliki kertridž, LC225XLM traje duže i pritom ne ugrožava kvalitet.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

Svi Brother kertridži - uključujući i LC225XLM magenta veliki kertridž - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije rešenje za štampu.

Iako su neoriginalni, jeftiniji kertridži dostupni svuda, nisu kompatibilni s vašim štampačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom štampe i radom uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni LC225XLM magenta kertridž omogućuje vam bezbrižnu štampu, jer će uređaj nastaviti rad po svojim najboljim performansama.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice