Originalni Brother LC3219XLBK veliki kertridž za mastilo – crni

Brother LC3219XLBK kertridž sa crnim mastilom. Štampa do 3.000 stranica.

Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC3219XLBK_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 300 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Originalni Brother LC3219XLBK crni kertridž sa mastilom dizajniran je za isporuku uvek visokokvalitetnih dokumenata. S bojama koje su otporne na izbleđivanje, možete uživati u oštrim i postojanim bojama. Kupovinom naših kertridža sa mastilom zaštitite štampač od mogućih dugoročnih šteta uzrokovanih upotrebom proizvoda koji nisu originalni.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

Svi Brother kertridži sa mastilom - uključujući i 3219XLBK crni kertridž sa mastilom - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije rešenje za štampu.

Iako su neoriginalni, jeftiniji kertridži sa mastilom su svuda dostupni, ali nisu kompatibilni s vašim štampačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom štampe i radom uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni 3219XLBK crni kertridž sa mastilom omogućuje vam bezbrižnu štampu, jer će uređaj nastaviti rad po svojim najboljim performansama.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice