Originalni Brother LC3219XLC ink kertridž sa cijan bojom

Brother LC3219XLC kertridž sa cijan mastilom. Štampa 1,500 stranica.

Odštampa do 1500 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC3219XLC_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 1500 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Kupovinom ovog LC3219XLC uverićete se da je zamena originalnih Brother kertridža sa mastilom vrlo laka i pristupačna. Ovaj kertridž je dizajniran da vam pomogne da vaš Brother štampač iskoristite najbolje.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

LC3219BK, LC3219C, LC3219M i LC3219Y kertridži sa mastilom sadržani u LC3219XLC paketu dizajnirani su za besprekoran rad s Brother štampačem i zato vam garantuju da ćete uvek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampom, pa čak i naškoditi vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalan LC-3219XLC kertridž sa mastilom, osiguraćete da vaš štampač nastavi rad po svojim najboljim performansama i da garancija ostane važeća.

Creative Center

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice