Originalni Brother LC462XLC kertridž sa mastilom – cijan

Brother LC462XLC kertridž sa cijan mastilom – jedno pakovanje. Štampa 1500 stranica.

LC426XLBK Štampa 1500 stranica u skladu sa ISO/IEC 24711

Originalni Brother cijan kertridž sa mastilom velike pokrivenosti, koji daje povećani obim štampe i nižu cenu po stranici

Brother originalni kertridži sa mastilom su rigorozno testirani za savršeno štampanje, štede vam vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC462XLC_main

Korišćenje ovog Brother LC462XLBK originalnog kertridža sa mastilom velike pokrivenosti  štiti garanciju vašeg štampača

Key Features

  • LC426XLBK Štampa 1500 stranica u skladu sa ISO/IEC 24711
  • Originalni Brother cijan kertridž sa mastilom velike pokrivenosti, koji daje povećani obim štampe i nižu cenu po stranici
  • Brother originalni kertridži sa mastilom su rigorozno testirani za savršeno štampanje, štede vam vreme i novac
  • Korišćenje ovog Brother LC462XLBK originalnog kertridža sa mastilom velike pokrivenosti  štiti garanciju vašeg štampača

Opis

Tražite kertridž koji nudi performanse bez napora svaki put kada štampate? Brother cijan kertridž sa mastilom velike pokrivenosti LC462XLC, sa svojstvima otpornosti na bledenje boje, garantuje glatke, pouzdane i vrhunske otiske od prvog do poslednjeg otiska. Naša savršeno izbalansirana mastila osiguravaju da vaš štampač radi na najbolji mogući način.

Brother razmatra uticaj na životnu sredinu u svakoj fazi životnog ciklusa kertridža sa mastilom, smanjujući otpad na deponijama. Sav naš hardver i kertridži sa mastilom su napravljeni da imaju što manji uticaj na životnu sredinu.

Originalni Brother LC462XLC kertridž sa mastilom velike pokrivenosti  - vredi svaki put

Više o proizvodu...

 
Colour

Ostale dostupne boje

LC462XLM  Crvena
LC462XLY  Žuta

Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Pouzdanost i osiguranje kvaliteta 

Spektakularne boje su napravljene korišćenjem Brother-ove tehnologije „Innobella“ koja daje visok nivo živosti vašim odštampanim fotografijama. Brother Innobella mastilo sadrži pažljivo odabrane hemikalije za sprečavanje začepljenja glave štampača što omogućava lakši rad. Takođe obezbeđuje pouzdanost i izdržljivost vašeg Brother štampača.

Garantovano da radi

Garantovano da radi

Brother kertridži sa mastilom su dizajnirani kao ceo sistem za štampanje sa Brother uređajima za štampanje na umu – da obezbede vrhunski stepen kvaliteta. Originalni Brother potrošni materijal za mastilo je najbolji način da zaštitite svoju investiciju i obezbedite optimalne performanse vašeg Brother inkjet štampača koji vam garantuje performanse bez napora i dugoročno štedi novac.

Performanse testirane

Testirane performanse 

Brother Innobella mastilo i papir su otporni na svetlost i ozon, čime se osigurava da produženo izlaganje neće uzrokovati da otisci izblede s vremenom. Dobijate zaista profesionalnu završnu obradu sa originalnim Brother kertridžima sa mastilom.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani“ 

Korišćenjem originalnog Brother potrošnog materijala štiti se garancija za štampač. Brother je uvek "na vašoj strani". Obavezujemo se da pružimo odličnu prodajnu podršku i brigu o kupcima - i pre i posle kupovine.

BrotherEarthlogo

Životna sredina i reciklaža 

Svi Brother kertridži sa mastilom su napravljeni da imaju što manji uticaj na životnu sredinu. Brother nudi klijentima ekološki odgovoran način da odlože svoje proizvode brenda Brother na kraju njihovog životnog veka. 

 
Autentičnost

Proverite autentičnost vaših zaliha 

Holografsku sigurnosnu nalepnicu naći ćete na originalnim Brother kertridžima sa mastilom. Uverite se da paket i bezbednosna nalepnica nisu neovlašćeni i potvrdite da je hologramska bezbednosna nalepnica originalna tako što ćete potvrditi jedinstveni 7-cifreni ID broj na: www.brother.com/id

Kreativini center

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice