Originalan Brother LC985Y kertridž sa mastilom – žuti

Brother LC985Y žuti kertridž sa mastilom - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 260 stranica.

Odštampa do 260 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom 

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC985Y_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 260 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom 
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

LC985Y žuti kertridž sa mastilom dizajniran je za postizanje impresivnih rezultata kod svakog štampanja. Budući da je to originalni Brother potrošni materijal, kertridž se lako instalira i kompatibilan je s štampačem.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

Svi Brother kertridži sa mastilom - uključujući i LC985Y žuti kertridž sa mastilom - prošli su Brotherovo rigorozno testiranje kako bi korisnicima pružili najpouzdanije rešenje za štampu.

Iako su neoriginalni, jeftiniji kertridži sa mastilom su svuda dostupni, ali nisu kompatibilni s vašim štampačem. To može dovesti do velikog broja problema s kvalitetom štampe i radom uređaja, što vas može skupo koštati.

Originalni LC985Y žuti kertridž sa mastilom omogućuje vam bezbrižnu štampu, jer će uređaj nastaviti rad po svojim najboljim performansama. 

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice