Originalan Brother BP60MA A4 mat papir

Brother BP60MA mat papir A4 velicine za inkjet štampače. 145 g/m2, 25 listova

Pakovanje sadrži 25 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP60MA_main

Glavne karakteristike

  • Pakovanje sadrži 25 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP60MA mat papir velicine A4 koji je dizajniran posebno za Vaš Brother inkjet štampač garantuje da ce biti vaši dokumenti jasni i cisti, što ce Vam doneti impresivan krajnji proizvod.

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Odaberite BP60MA papir A4 velicine za inkjet štampače kako bi Vaša dokumenta bila kristalno cista.

BP60MA papir s atraktivnim matiranim gornjim slojem idealan je za štampu dopisa, faktura i ulaznica. Potpuno je kompatibilan s Brother štampačem koji osigurava da se mastilo nece razmazati itd.

Buduci da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP60MA papir profesionalno dizajniran za najbolje moguce rezultate. Zašto biste rizikovali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na naš najveći mogucu kvalitet?

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice