Originalan Brother BP60MA3 A3 mat papir

Brother BP60MA3 mat papir A3 veličine za inkjet štampače. 145 g/m2, 25 listova

Pakovanje sadrži 25 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP60MA3_main

Glavne karakteristike

  • Pakovanje sadrži 25 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP60MA3 mat papir veličine A3 koji je dizajniran posebno za Vaš Brother inkjet štampač garantuje da će biti Vaši dokumenti jasni i čisti, što će Vam doneti impresivan krajnji proizvod.

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Odaberite BP60MA3 papir A3 veličine za inkjet štampače kako bi Vaši dokumenti bili kristalno čisti.

BP60MA3 papir s atraktivnim matiranim gornjim slojem idealan je za štampu dopisa, faktura i ulaznica. Potpuno je kompatibilan s Brother štampačem koji osigurava da se mastilo neće razmazati itd.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP60MA3 papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste rizikovali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na naš najveći mogući kvalitet?

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice