Originalan Brother BP60PA3 A3 obični papir

Brother BP60PA3 obični papir A3 veličine za inkjet štampače, 75,5 g/m2, 250 listova

Pakiranje sadrži 250 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP60PA3_main

Glavne karakteristike

  • Pakiranje sadrži 250 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da će vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP60PA3 papir veličine A3 koji je dizajniran posebno za vaš Brother inkjet štampač garantuje da će vaša dokumenta biti jasna i čista, što će vam doneti impresivan krajnji proizvod. 

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Održavajte vaš Brother štampač u najboljoj formi i pazite da vaša dokumenta uvek izgledaju impresivno stavljajući u fioku za papir BP60PA3 A3 obični papir za inkjet štampače.

Idealan za upotrebu kod štampe svega od popisa do postera, ovaj BP60PA3 papir vam pomaže da iz vašeg Brother inkjet štampača izvučete najviše, i garantuje da će vaši dokumenti uvek biti odštampani brzo, efikasno i sa 100% tačnošću.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP60PA3 papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste rizikovali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na naš najveći mogući kvalitet? 

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice