Originalni Brother BU800CL prenosni remen

Brother BU800CL jedinica prenosnog remena. Radni ciklus 100.000 stranica.

Radni ciklus od 100.000 stranica

Visokokvalitetna originalna Brother oprema

Održava najbolji rad vašeg laserskog štampača

Detalji o proizvodu

BU800CL_main

Razvijen od strane istog tima inženjera koji je napravio vaš Brother štampač; to znači da su dizajnirani da rade zajedno kako bi isporučili štampane dokumente vrhunskog kvaliteta

Key Features

  • Radni ciklus od 100.000 stranica
  • Visokokvalitetna originalna Brother oprema
  • Održava najbolji rad vašeg laserskog štampača
  • Razvijen od strane istog tima inženjera koji je napravio vaš Brother štampač; to znači da su dizajnirani da rade zajedno kako bi isporučili štampane dokumente vrhunskog kvaliteta

Opis

Omogućite da vaš kancelarijski laserski štampač radi baš onako kako bi trebalo i osigurajte da vaši printovi ostanu najboljeg mogućeg kvaliteta uz ovu originalnu Brother BU800CL jedinicu za prenos trake.

BU800CL je jednostavan za instalaciju, pouzdan i dugotrajan. Kompatibilne sa nizom štampača, naše remene jedinice će vam pomoći da nastavite sa štampanjem.

Kada vaš štampač zatraži, zamenite jedinicu remena originalnim Brother BU800CL rezervnim delom da biste održali visok kvalitet štampe. Ako ostavite vašu trenutnu jedinicu remena u štampaču iznad preporučenog broja otisaka, to će dovesti do loših performansi i može oštetiti vaš uređaj.

Više o proizvodu...

 
Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Postarajte se da vaš Brother štampač i dalje pruža izuzetne rezultate koje ste očekivali tako što ćete izabrati jedinicu remena BU800CL. Iako su dostupne jeftinije zamenske alternative, samo originalna jedinica remena BU800CL garantuje da će vaša mašina nastaviti da radi brzo i efikasno kako bi i trebalo.

 
 
Garantovano da radi

Garantovano da radi

Zapamtite da je korišćenje Brother potrošnog materijala jedini način da osigurate da vaš štampač nastavi da radi na najbolji mogući način. Naručite jedinicu remena BU800CL od Brothera već danas – dizajniranu da vaš Brother štampač radi na najbolji mogući način i da vam tokom vremena pruži bolju vrednost.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani“

Korišćenjem originalnog Brother potrošnog materijala štiti se garancija vašeg štampača. Brother je uvek "na vašoj strani". Obavezujemo se da pružimo odličnu prodajnu podršku i brigu o kupcima - i pre i posle kupovine.

 
Dva papagaja lete iznad džungle

Životna sredina i reciklaža

Svi Brother kertridži sa mastilom su napravljeni tako da imaju što manji uticaj na životnu sredinu. Brother nudi klijentima ekološki odgovoran način da odlože svoje proizvode brenda Brother na kraju njihovog životnog veka.

 

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice