Originalni Brother TN-130Y toner, žuti

Brother TN-130Y žuti toner. Štampa do 1.500 strana

Štampa do 1.500 strana u skladu sa ISO/IEC19798

Visokokvalitetan originalni Brother toner

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

TN130Y_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 1.500 strana u skladu sa ISO/IEC19798
  • Visokokvalitetan originalni Brother toner
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Uz originalni TN-130Y žuti toner možete da uživate u velikim brzinama štampe, većoj produktivnosti i visokim grafičkim performansama štampe. TN-130Y toner štampa do 1.500 živopisnih strana.

Više o proizvodu...

Ostali toneri

Neka vaše stranice postanu žive sa TN-130Y žutim tonerom koji je napravljen za besprekoran rad sa Brother štampačem što vam obezbeđuje uvek izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih tonera možete kratkoročno da uštedite novac, ovi često lošiji proizvodi neretko prouzrokuju brojne probleme sa štampom i kvalitetom otisaka pa čak mogu i da oštete vaš štampač. Da li je zaista vredno rizika?

Uz originalni toner TN-130Y obezbedićete da vaš štampač i dalje daje najbolje rezultate i zadržaćete garanciju na uređaj.

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice