Originalni Brother toner velikog kapaciteta TN-2120, crni

Brother TN-2120 crni toner velikog kapaciteta. Štampa do 2.600 strana.

Štampa do 2.600 strana u skladu sa ISO/IEC 19752

Visokokvalitetan originalan Brother toner

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

TN2120_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 2.600 strana u skladu sa ISO/IEC 19752
  • Visokokvalitetan originalan Brother toner
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Instalirajte originalni crni toner TN-2120 u vaš Brother crno-beli laserski štampač kako bi i dalje radio besprekorno i davao najbolje moguće rezultate štampe. S obzirom da je ovo toner velikog kapaciteta traje do dva puta duže u odnosu na standardni kapacitet. 

Više o proizvodu...

Kada dođe vreme za zamenu tonera, možete da se oslonite na Brother crni toner TN-2120 i obezbedite da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju a štampa kristalno jasna.

Iako kupovina jeftinijih tonera nekog drugog, neoriginalnog proizvoda može da deljuje primamljivo imajte u vidu da punjeni i ostali „jeftini“ toneri ne samo da mogu da utiču na kvalitet onoga što štampate nego i da dovedu do oštećenja vašeg štampača i gubitka garancije.

Sa ovim originalnim crnim tonerom TN-2120 vaš štampač će raditi odlično i bez greške, donoseći veću vrednost uloženom novcu dugoročno a impresivne rezultate svaki put.   

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posetite Brother Earth.

Na vrh stranice