Originalni Brother toner velikog kapaciteta TN-2120, crni

Brother TN-2120 crni toner velikog kapaciteta. Štampa do 2.600 strana.

Štampa do 2.600 strana u skladu sa ISO/IEC 19752

Visokokvalitetan originalan Brother toner

Uštedi papir, vrijeme i novac

Detalji o proizvodu

TN2120_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 2.600 strana u skladu sa ISO/IEC 19752
  • Visokokvalitetan originalan Brother toner
  • Uštedi papir, vrijeme i novac

Opis

Instalirajte originalni crni toner TN-2120 u vaš Brother crno-beli laserski štampač kako bi i dalje radio besprekorno i davao najbolje moguće rezultate štampe. S obzirom da je ovo toner velikog kapaciteta traje do dva puta duže u odnosu na standardni kapacitet. 

Više o proizvodu...

Kada dođe vreme za zamenu tonera, možete da se oslonite na Brother crni toner TN-2120 i obezbedite da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju a štampa kristalno jasna.

Iako kupovina jeftinijih tonera nekog drugog, neoriginalnog proizvoda može da deljuje primamljivo imajte u vidu da punjeni i ostali „jeftini“ toneri ne samo da mogu da utiču na kvalitet onoga što štampate nego i da dovedu do oštećenja vašeg štampača i gubitka garancije.

Sa ovim originalnim crnim tonerom TN-2120 vaš štampač će raditi odlično i bez greške, donoseći veću vrednost uloženom novcu dugoročno a impresivne rezultate svaki put.   

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice