Originalni Brother toner TN-320C, plavi

Brother plavi toner TN-320C. Štampa do 1.500 strana.

Štampa do 1.500 strana u skladu sa ISO/IEC19798

Visokokvalitetan originalni Brother toner

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

TN320C_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 1.500 strana u skladu sa ISO/IEC19798
  • Visokokvalitetan originalni Brother toner
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Uz originalni TN-320C plavi toner možete da uživate u velikim brzinama štampe, većoj produktivnosti i visokim grafičkim performansama štampe. TN-320C toner štampa do 1.500 živopisnih strana.

Više o proizvodu...

Ostali toneri

Neka vaše stranice postanu žive sa TN-320C plavim tonerom koji je napravljen za besprekoran rad sa Brother štampačem što vam obezbeđuje uvek izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih tonera možete kratkoročno da uštedite novac, ovi često lošiji proizvodi neretko prouzrokuju brojne probleme sa štampom i kvalitetom otisaka pa čak mogu i da oštete vaš štampač. Da li je zaista vredno rizika?

Uz originalni toner TN-320C  obezbedićete da vaš štampač i dalje daje najbolje rezultate i zadržaćete garanciju na uređaj.

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice