Originalni Brother toner velikog kapaciteta TN-3480, crni

Brother crni toner TN-3480. Štampa do 8.000 strana.

Štampa do 8.000 strana u skladu sa ISO/IEC19752

Visokokvalitetan originalan Brother toner

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

TN3480_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 8.000 strana u skladu sa ISO/IEC19752
  • Visokokvalitetan originalan Brother toner
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Bez obzira da li štampate kod kuće ili u kancelarijskom okruženju, originalan Brother toner velikog kapaciteta omogućava da što bolje iskoristite svoj štampač. Toner TN-3480 daje crni ton visoke jasnoće, oštre tekstove i jasne slike i garantuje visok kvalitet štampanog materijala, od prve do poslednje strane. 

Više o proizvodu...

Kada dođe vreme za zamenu tonera, možete da se oslonite na Brother crni toner TN-3480 i obezbedite da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju a štampa kristalno jasna. TN-3480 je toner velikog kapaciteta i traje duže od standardnog tonera.

Iako kupovina jeftinijih tonera nekog drugog, neoriginalnog proizvoda može da deljuje primamljivo imajte u vidu da punjeni i ostali „jeftini“ toneri ne samo da mogu da utiču na kvalitet onoga što štampate nego i da dovedu do oštećenja vašeg štampača i gubitka garancije.

Sa ovim originalnim crnim tonerom TN-3480 vaš štampač će raditi odlično i bez greške, donoseći veću vrednost uloženom novcu dugoročno a impresivne rezultate svaki put

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Za više informacija kako se možemo zajedno brinuti za bolje okruženje, posetite Brother Earth.

Na vrh stranice