Originalni Brother toner velikog kapaciteta TN-5500, crni

Brother crni toner TN-5500. Štampa do 12.000 A4 strana.

Štampa do 12.000 strana u skladu sa ISO/IEC19752

Visokokvalitetan originalan Brother toner

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

TN5500_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 12.000 strana u skladu sa ISO/IEC19752
  • Visokokvalitetan originalan Brother toner
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Većina štampanih dokumenata je crno-bela i ovaj originalni Brother toner velikog kapaciteta, TN-5500, može da štampa do 12.000 strana, dajući sjajne rezultate od prve do poslednje štampane strane.

Više o proizvodu...

Upotrebom Brother tonera TN-5500 obezbedićete da vaš Brother štampač nastavlja da pruža izuzetne rezultate koje i očekujete. Ovaj toner je velikog kapaciteta, istog kvaliteta i traje duže od standardnog tonera.

Iako se na web-u mogu pronaći jeftiniji, zamenski toneri, isključivo originalni toner TN-5500 garantuje da će vaš štampač nastaviti da radi brzo i efikasno. 

Imajte na umu da je upotreba originalnih Brother tonera jedini način da se obezbedi besprekoran rad vašeg štampača i zadrži važenje garancije.

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice