Originalni Brother TN821XXLBK kertridž sa tonerom visokog učinka – crni

Brother TN821XXLBK crni toner kertridž. Štampa 15.000 stranica.

Štampa do 15.000 stranica u skladu sa ISO/IEC 19798

Originalni Brother crni toner kertridž visokog kvaliteta TN821XXLBK

Originalni Brother kertridži sa tonerom su rigorozno testirani da savršeno štampaju svaki put, štedeći vam vreme i novac

Detalji o proizvodu

TN821XXLBK_main

Korišćenje ovog Brother TN821XXLBK originalnog laserskog toner kertridža super visokog učinka štiti garanciju vašeg štampača

Key Features

  • Štampa do 15.000 stranica u skladu sa ISO/IEC 19798
  • Originalni Brother crni toner kertridž visokog kvaliteta TN821XXLBK
  • Originalni Brother kertridži sa tonerom su rigorozno testirani da savršeno štampaju svaki put, štedeći vam vreme i novac
  • Korišćenje ovog Brother TN821XXLBK originalnog laserskog toner kertridža super visokog učinka štiti garanciju vašeg štampača

Opis

Ovaj originalni zamenski TN821XXLBK crni toner kertridž super visokog učinka je dizajniran da proizvodi oštre i jasne otiske, uvek iznova.

Kompatibilni sa nizom štampača, naši kertridži koji se lako instaliraju pomoći će vam da napravite dugotrajne dokumente koji se neće razmazati ili izbledeti tokom vremena.

Brother uzima u obzir uticaj na životnu sredinu u svakoj fazi životnog ciklusa kertridža sa tonerom, smanjujući otpad na deponiji. Sav naš hardver i kertridži sa tonerom su napravljeni da imaju što manji uticaj na životnu sredinu.
 
Originalni Brother TN821XXLBK laserski toner kertridž - vredi svaki put.

Više o proizvodu...

 
Veći obim štampe

Veća ušteda obima štampe

Kertridži visokog kapaciteta sadrže više tonera za veći radni učinak i nižu cenu po stranici. Za one koji imaju potrebe za štampanjem velikog obima, oni vam štede vreme smanjujući učestalost zamene kertridža.

Recycling

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice