Originalna Brother WT-4CL kutija za otpadni toner

Brother WT-4CL kutija za otpadni toner. Radni ciklus do 12.000 stranica.

Radni ciklus do 12.000 stranica

Visokokvalitetan originalan Brother potrošni materijal

Omogućava efikasan rad laserskog štampača

Detalji o proizvodu

WT4CL_main

Glavne karakteristike

  • Radni ciklus do 12.000 stranica
  • Visokokvalitetan originalan Brother potrošni materijal
  • Omogućava efikasan rad laserskog štampača

Opis

Originalna Brother WT-4CL kutija za otpadni toner kompatibilna je s velikim izborom naših laserskih štampača. Svojim dizajnom WT-4CL garantuje da će vaši dokumenti biti odštampani brzo, efikasno i precizno te tako pomaže u održavanju vašeg štampača bez problema.

Više o proizvodu...

Originalna WT-4CL kutija za otpadni toner je bitna u vašoj kancelariji kada se radi o produženju životnog veka vašeg štampača i garanciji da će svakodnevno davati visokokvalitetne dokumente.

WT-4CL sakuplja višak tonera koji se taloži u uređaju tako da se može lako ukloniti bez prosipanja, nereda ili poteškoća. To garantuje da će vaši ispisi ostati jasni i bez mrlja, dajući vam profesionalne rezultate kakve očekujete od Brothera.

Omogućavajući radni ciklus od 12.000 stranica, ova kutija za otpadni toner je dugotrajna i pouzdana, te iz dana u dan čini održavanje štampača mnogo lakšim.

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice