Originalna Brother WT800CL jedinica za otpadni toner

Jedinica za otpadni toner Brother WT800CL. Radni ciklus od 100.000 stranica.

Radni ciklus od 100.000 stranica, u skladu sa ISO/IEC 19798.  

Visokokvalitetna originalna Brother oprema

Održava najbolji rad vašeg laserskog štampača

Detalji o proizvodu

WT800CL_main

Razvijen od strane istog tima inženjera koji je napravio vaš Brother štampač; to znači da su dizajnirani da rade zajedno

Key Features

  • Radni ciklus od 100.000 stranica, u skladu sa ISO/IEC 19798.  
  • Visokokvalitetna originalna Brother oprema
  • Održava najbolji rad vašeg laserskog štampača
  • Razvijen od strane istog tima inženjera koji je napravio vaš Brother štampač; to znači da su dizajnirani da rade zajedno

Opis

Omogućite da vaš kancelarijski laserski štampač radi onako kako bi trebalo i osigurajte da vaši otisci ostanu najboljeg mogućeg kvaliteta pomoću ove originalne Brother WT800CL jedinice za otpadni toner.

WT800CL je jednostavan za instalaciju, pouzdan i dugotrajan. Kompatibilne sa nizom štampača, naše jedinice za otpadni toner će vam pomoći da nastavite sa štampanjem.

Nemojte ponovo koristiti kutiju za otpadni toner. Kada to zatraži vaš štampač, zamenite jedinicu za otpadni toner originalnim Brother WT800CL zalihama da biste održali funkcionalnost štampanja. Ako ostavite trenutnu jedinicu remena i štampač preko preporučenog broja otisaka to će zaustaviti rad vašeg štampača.

Više o proizvodu...

 
Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Pouzdanost i osiguranje kvaliteta

Postarajte se da vaš Brother štampač nastavlja da pruža izuzetne rezultate koje ste očekivali tako što ćete izabrati WT800CL jedinicu za otpadni toner. Iako su dostupne jeftinije zamenske alternative, samo originalna jedinica za otpadni toner WT800CL garantuje da će vaša mašina nastaviti da radi brzo i efikasno kako bi i trebalo.

 
 
Garantovano da radi

Garantovano da radi

Zapamtite da je korišćenje Brother potrošnog materijala jedini način da osigurate da vaš štampač nastavi da radi na najbolji mogući način. Naručite WT800CL jedinicu za otpadni toner od Brothera već danas – dizajniranu da vaš Brother štampač radi na najbolji mogući način i da vam tokom vremena pruži bolju vrednost.

podrška na vašoj strani

Podrška „na vašoj strani“

Korišćenjem originalnog Brother potrošnog materijala štiti se garancija vašeg štampača. Brother je uvek "na vašoj strani". Obavezujemo se da pružimo odličnu prodajnu podršku i brigu o kupcima - i pre i posle kupovine.

 
Dva papagaja lete iznad džungle

Životna sredina i reciklaža

Svi Brother kertridži sa mastilom su napravljeni tako da imaju što manji uticaj na životnu sredinu. Brother nudi klijentima ekološki odgovoran način da odlože svoje proizvode brenda Brother na kraju njihovog životnog veka.

 

Recikliranje

Da li ste znali da možete sakupljati svoje stare tonere s Brotherom bez ikakvih dodatnih troškova?

Odlučni smo činiti sve kako bismo smanjili naš uticaj na okolinu stoga postičemo naše klijente da i sami doprinose tome tako što im omogućujemo da što jednostavnije recikliraju originalne Brotherove tonere.

Samo nam javite koliko praznih tonera imate i mi ćemo se pobrinuti da nam ih vratite potpuno besplatno.

Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu s nagrađivanom dobrotvornom organizacijom Cool Earth, naše recikliranje pomaže lokalnim zajednicama da zaustave uništavanje prašuma.

Na vrh stranice