Originalna Brother TZe-C31 kaseta s trakom za označavanje

Brother TZe-C31 fluorescentno žuta traka s crnom štampom – širina 12 mm

Širina 12 mm, dužina 5 m

Visokokvalitetna originalna Brother kaseta

Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Detalji o proizvodu

TZeC31_main

Glavne karakteristike

  • Širina 12 mm, dužina 5 m
  • Visokokvalitetna originalna Brother kaseta
  • Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Opis

Izradite nalepnice koje privlače pažnju s originalnom Brother TZe-C31 trakom za označavanje fluorescentne žute boje s crnom štampom koja je savršena za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili kategorizaciju specijalističke opreme. Korišćenjem TZe-C31 možete osigurati brzu identifikaciju u svakoj vanrednoj situaciji. Traka je kompatibilna s P-touch štampačima koji imaju na poklopcu za kasete logotip TZ ili TZe..

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Fluorescentno žuta traka je odlična za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili za identifikaciju specijalističke opreme i uputstava u slučaju vanredne situacije.

TZe-C31 zamenska traka za označavanje širine 12 mm prošla je Brotherovo rigorozno testiranje kvaliteta i pouzdanosti.

Korišćenjem Brother TZe-C31 fluorescentno žute trake s crnom štampom dobićete nalepnicu koja neće izblediti zahvaljujući patentiranoj tehnologiji laminiranja razvijenoj za ekstremne temperature i otpornost na vodu, abraziju i sunčevu svetlost.

Izborom Brother TZe-C31 trake za označavanje, osiguraćete da vaš uređaj i dalje savršeno funkcioniše, pružajući vam rezultate koji su jasni i postojani.

 
Na vrh stranice