1. Home Brother
  2. O kompaniji Brother
  3. News
  4. 2014
  5. Laserski štampači grupacije Brother prvi su podržali AirPrint™.

Laserski pisači grupacije Brother prvi su podržali tehnologiju AirPrint™.

Laserski pisači grupacije Brother prvi su podržali tehnologiju AirPrint – dopunjeni aplikacijom Air Label

 

Grupacija Brother predstavila je jedine uredske pisače za naljepnice koji podržavaju tehnologiju Apple® AirPrint™, a razvila je i vlastitu inovativnu aplikaciju Air Label.

Na profesionalnim stolnim pisačima za naljepnice QL-710W i QL-720NW, stručnjacima za ispisivanje i tehnologiju, prvi je put predstavljena tehnologija Apple® AirPrint za bežično ispisivanje koja odražava strastven rad grupacije Brother na izradi futurističkih proizvoda.

Dva modela, zajedno s posebno napravljenom aplikacijom grupacije Brother, stvorila su savršen pisač za naljepnice koji služi za upotrebu s uređajima iPhone®, iPad® i iPod touch®.

Dodatak tehnologiji Apple® AirPrint™ druga je inovacija kojom se ponose ovi elegantni i moderni stolni laserski pisači. Kada su 2012. plasirani na tržište, bili su prvi uredski pisači za naljepnice na svijetu s funkcijom za bežično povezivanje.

Ugrađena funkcija za bežično povezivanje omogućila je grupaciji Brother umetanje mogućnosti AirPrint™ u niz značajki uređaja QL-710W i QL-720NW.

  • Bežično ispisivanje uz AirPrint™ korisnicima omogućuje ispisivanje naljepnica bez preuzimanja softvera ili instaliranja dodatnih upravljačkih programa za uređaj, stvarajući pojednostavljen postupak za korisnike koji trebaju ispisivati na zahtjev s mobilnih uređaja s operativnim sustavom Apple®.
  • Značajkom se ujedno omogućuje razvijateljima aplikacija da jednostavno dodaju izravnu podršku za ispisivanje naljepnica kako bi se pružila podrška njihovim iOS aplikacijama ili da naprave aplikacije za izradu naljepnica, posebno namijenjene njihovim korisnicima.
  • Aplikacija Air Label grupacije Brother omogućuje jednostavnu izradu naljepnica, a dostupna je na Appleovoj usluzi App Store.

Dva se modela ujedno ističu softverom za dizajn naljepnica na računalu i Macu, koji korisnicima omogućuje ispisivanje profesionalnih naljepnica za razne primjene na radnome mjestu, a s ispisivanjem čak do 93 standardne naljepnice za adrese po minuti, slove za najbrže modele svoje vrste na tržištu.

Gerry Quigley, menadžer za proizvode za izradu naljepnica, Brother Ireland kaže: “Naš predanost inovacijama rezultirala je parom pisača za naljepnice koje s ponosom možemo predstaviti kao prve uređaje koji su podržavali mogućnost bežičnog ispisivanja AirPrint™. Zajedno s našom novom aplikacijom Air Label grupacije Brother, QL-710W i QL-720NW savršeni su pisači za naljepnice namijenjeni upotrebi s mobilnim uređajima s operativnim sustavom Apple®.”