1. Home Brother
  2. Skeneri dokumenata
Poslovna žena koja čita dokument dok sedi za stolom sa skenerom pored sebe u kancelarijskom okruženju

Zašto bi ste izabrali Brother skener dokumenata?

Kada treba da digitalizujete svoje papirne arhive, potreban vam je skener dokumenata koji je pouzdan i jednostavan za korišćenje i koji vam daje najbolju vrednost za novac.

Nadovezujući se na naš etos „Na vašoj strani“, Brotherova rešenja za skeniranje kombinuju moćnu tehnologiju sa besplatnim softverom koji je standardan u branši. Naši nagrađivani skeneri osiguravaju da vaši skenirani fajlovi budu snimljeni tačnim redosledom stranica.

  • Skenirajte A4 dokumente, fotografije, lične karte i još mnogo toga
  • Tehnologija koja je pouzdana i laka za upotrebu
  • Nagrađivani i poznati u branši

Brother ADS-2700W u upotrebi

Inteligentna obrada slika za pametnije upravljanje dokumentima

Brother skeneri pomažu da upravljanje dokumentima bude efikasnije. Na primer, naša tehnologija automatskog ubacivanja dokumenata (ADF) znači da možete dodati gomilu dokumenata za skeniranje u jednoj seriji, bilo da se radi o pozamašnim A4 ugovorima ili čak plastičnim karticama kao što su vozačke dozvole.

Sa funkcijama kao što je optičko prepoznavanje znakova (OCR) za pretvaranje vaših skeniranih dokumenata u fajlove koje se mogu uređivati i softverom koji uklanjanja tragove bušenja papira, naši skeneri omogućavaju da vaše digitalne verzije nisu samo rezervne kopije – one su spremne za arhiviranje u vašim sistemima, a sve to vam olakšava posao.

 

Niste sigurni koji skener dokumenata izabrati? Istražite naš kompletan asortiman