1. Home Brother
  2. business-solutions
  3. food-and-hospitality-solutions
  4. rešenja za označavanje pripreme hrane
  5. rešenja za upravljanje jelovnicima i označavanje hrane

Ispišite naljepnice za hranu koristeći informacije iz vašeg sustava za upravljanje jelovnicima

Naša rješenja za označavanje pomažu vam u pretvaranju podataka iz vašeg sustava za upravljanje jelovnikom u jasne i čitljive naljepnice za hranu, pružajući vama i vašim kupcima transparentnost i kontrolu nad informacijama o pojedinim sastojcima, alergenima, nutritivnim vrijednostima itd.

Ekipa Brother svjesna je da tehnologija može poboljšati učinkovitost vaših sustava za pripremu hrane, pa surađujemo s vodećim pružateljima rješenja za upravljanje jelovnicima kako bismo dizajnirali prilagođena rješenja za označavanje hrane.

Želite li doznati više?

Koristite podatke iz svog sustava za upravljanje jelovnicima

Povežite svoj sustav za upravljanje jelovnicima s našim rješenjem za označavanje hrane koje vam omogućuje poboljšanje učinkovitosti i preciznosti u vašoj kuhinji. Naši se pisači naljepnica za hranu besprijekorno integriraju s vašim sustavom za upravljanje jelovnicima, tako da možete raditi brzo i učinkovito.

Funkcijama poput Wi-Fi i Bluetooth povezivanja i širokim rasponom dodatne opreme olakšava rad u pokretu putem pametnog telefona ili tableta.

Rješenja za označavanje ambalaže

Jednostavno stvorite čitljive naljepnice visoke razlučivosti za označavanje pretpakirane hrane koje uključuju popis sastojaka i alergena, cijene, crtične kodove i datum isteka.

Doznajte više

Rješenja za označavanje rotacije zaliha

Smanjite količinu odbačene hrane i povećajte učinkovitost zamjenom ručnog ispunjavanja naljepnica s Brotherovim rješenjem za označavanja rotacije zaliha.

Doznajte više

Pogledajte naše Uvjete i načine.
Vaše podatke obradit ćemo u skladu s našom Izjavom o privatnosti.