1. Home Brother
 2. business-solutions
 3. Healthcare
 4. Označavanje inventara u zdravstvu

Kontrolirajte opremu i ostalu imovinu

Mnoge zdravstvene ustanove imaju tisuće fiksnih ili pokretnih sredstava koja se koriste na više lokacija. Pratite ih koristeći pisač naljepnica serije Brother P-touch P900 za ispis postojanih laminiranih naljepnica koje sadrže broj i druge važne informacije o imovini. Laminirane TZe naljepnice Brother su oblikovane za dugotrajnu postojanost, čak i u ekstremnim uvjetima.

Prednosti pisača serije PT-P900 i postojanih naljepnica P-touch

Gornji prozirni laminirani sloj štiti vaš tekst od kemikalija, vlage, abrazije, sunčevog svjetla i ekstremnih uvjeta. Brother P-touch laminirane naljepnice testirane su u ekstremnim uvjetima u neovisnom laboratoriju koji je potvrdio njihovu postojanost.
Tehnologija termalnog prijenosa koristi tintnu traku za oštre i visokokvalitetne ispise. P-touch pisači ispisuju postojane naljepnice razlučivosti ispisa do 360 x 720 dpi.
Dodajte svojim naljepnicama  linearne i dvodimenzionalne crtične kodove, kao što su GS1-128 i QR kodovi. To će povećati učinkovitost i smanjiti pogreške uzrokovane ručnim unosom brojeva i drugih informacija o imovini.
Poboljšajte identifikaciju naljepnice dodavanjem odgovarajuće grafičke slike, kao što su logotip i simbol. Podržani su popularni .jpg, .png i .bmp formati datoteka.
Brother TZe trake u kasetama nude naljepnice raznih veličina do 36 mm i različitih boja. Na raspolaganju su također metalne, jako ljepljive i fluorescentne naljepnice te zaštitne naljepnice protiv neovlaštenog korištenja koje zajedno zadovoljavaju gotovo sve potrebe po označavanju.
Softver P-touch Editor za Windows i Mac omogućuje profesionalnu izradu naljepnica po mjeri. Preuzimanje je besplatno.

Osigurajte redovito održavanje

Bez odgovarajućih sredstava za precizno označavanje opreme, redovito održavanje nije moguće jer se potonje ili izvrši na pogrešnom uređaju ili se zaboravi datum servisiranja. Označite uređaja s Brother P-touch naljepnicama i tako osigurajte dugoročnu čitljivost ispisa, što doprinosi održavanju opreme u najboljem mogućem stanju.
 

Dodajte važne informacije o djelovanju

Vidljive naljepnice koje sadrže važne podatke o opremi informiraju korisnike o pravilnoj uporabi kako bi odmah mogli započeti radom. Širok raspon naljepnica različitih boja, uključujući metalik i fluorescentne naljepnice, pružaju precizne i dobro vizualne upute.

Pouzdajte se u TZe naljepnice Brother

Na raspolaganju su naljepnice širine do 36 mm, različitih boja i materijala, uključujući metalne i jako ljepljive naljepnice te zaštitne naljepnice protiv neovlaštenog korištenja. Brother P-touch laminirane naljepnice su testirane i dokazano otporne na:

 • kemikalije
 • vodu i druge tekućine
 • abraziju
 • UV zračenje
 • temperatura od -80 °C do +150 °C

Kada ih zalijepite, ostati će pričvršćene i čitljive mnogo godina.

Detaljne specifikacije TZe traka (PDF, 2,5 MB)

Raspon PT-P900 stolnih pisača naljepnica

Serije Brother P-touch PT-P900 pisača naljepnica idealan je izbor za medicinske ustanove koje zahtijevaju postojane naljepnice.

 • Postojane naljepnice na zahtjev do 36 mm širine.
 • Ispis velike brzine i visoke rezolucije.
 • Mogućnost dodavanja crtičnih kodova, logotipa i drugih simbola.
 • Povezivanje s podacima u Excelovoj tablici za brzi ispis više naljepnica istovremeno na jednoj dugoj traci.
 • Uključuje P-touch Editor softver za dizajn.