1. Home Brother
  2. Serija L6000

Više kontrole za IT odeljenja.

  • Jednostavna implementacija spomenutih softverskih rešenja
  • Korišćenje servera za jednostavno raspoređivanje kroz seriju uređaja
  • Velika memorija 1 GB za obradu više dokumenata različitih korisnika 
  • Podržava širok raspon sigurnosnih protokola, uključujući IPse 

Povećana ekonomičnost u odeljenju za finansije.

  • Ekonomični ulazni toneri kapacitete do 12.000 stranica i opcioni ultra veliki toneri do 20.000 stranica
  • Komunikacija bliskog polja (NFC) pruža veću sigurnost dokumenata i smanjuje otpad štampajući samo ono što korisnik odabere putem opcije štampa na zahtev 

Poboljšana poslovna efikasnost za upravljanje.

  • Veliki 12,3 cm dodirni ekran za brže i lakše upravljanje
  • Impresivne količine štampe do 10.000 stranica mesečno za opterećene radne grupe
  • Brzina skeniranja putem automatskog ulagača dokumenata (ADF) za 80 listova je do 50 str/min odnosno do 100 str/min obostrano

L6000

Fleksibilna rešenja za štampu

Brotherova rešenja za štampu su uzbudljivi paketi inovacija za lakše poslovanje. Nudimo niz jednostavnih rešenja za štampu kako bi se povećala efikasnost štampe i smanjili troškovi. 

Profesionalna poslovna rešenja 

Potpuna kontrola nad upotrebom štampača i ponašanjem štampanja putem jednostavnog korisničkog interfejsa sa funkcijom izveštavanja koja vam daje veću kontrolu nad troškovima štampanja. Rezultat? Smanjeni troškovi štampe i optimizovana operativna efikasnost.
Zasnovan je na funkciji kontrole troškova PrintSmart, koja omogućava IT osoblju da poboljša sigurnost štampe štampanjem na zahtev (Pull Print) i sigurnom isporukom podataka o štampi pomoću mobilnog štampanja i poboljšanih mogućnosti skeniranj.
Rešenje za štampu u oblaku omogućava lak pristup štampaču za zaposlene i goste. Idealno za bilo koju kompaniju koja ima mobilnu radnu snagu ili smernicu „Donesite svoj uređaj“ (BIOD) jer omogućava korisnicima da brzo, lako i sigurno štampaju sa bilo kog mobilnog uređaja.
Jednostavan način za poboljšanje produktivnosti i racionalizaciju vašeg budžeta, pomoću hardverske usluge i usluge plaćanja po kliku - savršen način za poboljšanje novčanog toka uz istovremeno smanjenje ukupnih troškova štampe.
Pomažu u obezbeđivanju kontinuirane optimizacije flote štampe kroz niz usluga koje pokrivaju svaku fazu ciklusa kupovine - procenu, prelazak i optimizaciju - kako bi se osiguralo da su vaše potrebe za štampanjem zadovoljene.