1. Home Brother
  2. Štampači nalepnica i računa 
  3. Štampači nalepnica za upravljanje objektima
  4. Ponuda specijalnih traka

Odaberite pravu nalepnicu

Osigurajte da se nalepnica vidi i ostane pričvršćena odabirom odgovarajuće trake iz ponude Brother TZe traka. 

Videozapis će vam predstaviti širok izbor postojanih nalepnica, od fluorescentnih traka za sigurnosne oznake i važna obaveštenja, do jako lepljivih nalepnica za pričvršćivanje na grube površine i osiguravanje da će vaše nalepnice izdržati test vremena. 

Kupite trake

Naljepnica Brother P-touch na pumpi za vodu

Standardne trake

Pogodne za opšte obeležavanje ravnih, glatkih površina, laminirane samolepive Brother standardne TZe trake dostupne su u širokom rasponu veličina i kombinacija boja.

CTV sigurnosna kamera identificirana s Brother P-touch postojanom naljepnicom

Jako lepljive trake

Kada vam je potrebno više snage lepljenja u poređenju sa standardnim trakama. Razvijene za upotrebu na grubim ili hrapavim/neravnim površinama, ova nalepnica je dizajnirana da ostane na mestu i da se koristi za trajno obeležavanje. Zbog velike snage lepka kod skidanja može doći do oštećenja površine na koju se stavlja. 

Brother upozoravajuća traka fluorescentne trake s 400 volti AC

Fluorescentne trake

Dostupne u žarko žutoj i narančastoj boji, ove izuzetno vidljive nalepnice garantuju da važni upozoravajući/sigurnosni znakovi ili druga upustva budu naglašeno istaknuta. 

Svjetlosni prekidači označeni Brother srebrnom metalnom trakom s crnim ispisom

Metalne trake

Ove postojane trake pružaju vrhunsku završnu površinu za svaki predmet na koji se stave. Idealne za identifikaciju registrovanog inventara vaše organizacije, mogu se također upotrebiti kao oznake prekidača za svetlo i za izradu elegantnih informativnih znakova.

Na pola odljepljena Brother sigurnosna traka prikazuje zaštitu protiv neovlaštenog korištenja

Bezbedonosna traka

Zagarantujte pravilno obeležavanje inventara koristeći ovu zaštitnu traku protiv neovlašćenog korišćenja. Korišćenjem specijalnog lepka, ako se nalepnica ukloni ostavlja uzorak šahovskog polja koji uništava traku. To onemogućava ponovno vraćanje trake, bilo na isti predmet ili prenošenje na neki drugi predmet, čime se garantuje da se vaš registrovani inventar lako evidentira. 

CCTV kabeli omotani Brother fleksibilnom ID trakom

Fleksibilne ID trake

Razvijene sa specijalnim lepkom koji je posebno dizajniran za obeležavanje i identifikaciju kablova i ostalih valjkastih predmeta malog prečnika. Nalepnica se može učvrstiti na dva načina: 

  • Zastavica: položite kabal po sredini nalepnice. Spojite obe polovine zajedno, stvarajući nalepnicu u vidu zastavice. 
  • Omotavanje: stavite nalepnicu na kabal, a zatim je omotajte nekoliko puta oko nje same. 
Otkrijte zašto je označavanje nalepnicama važno kao deo postupaka u upravljanju vašim objektima