Brother iLink&Label aplikacija

Upotrijebite Apple iPhone ili iPad za preuzimanje identifikacija kabela pohranjenih u projektima Fluke Networks LinkWare Live. Bežično ih prebacite na pisač nalepnica PT-E550W i potom odaberite one koji su vam potrebne da biste brzo ispisali nalepnice za identifikaciju kabela. Bez prijenosnog računala ili žičane veze.

Uštedite vreme, smanjite broj grešaka

Povezivanjem podataka koji su već sačuvani u Linkware Liveu, možete uštedeti vreme potrebno za ručno unošenje istih ID-ova kablova u PT-E550WNIVP pomoću tastature štampača. Pogrešno unešeni identifikatori stvar su prošlost, što osigurava tačnost svih vaših zadataka obeležavanja. 

Preuzmite odmah i otkrijte prednosti ove besplatne aplikacije za obeležavanje!

Preuzmite identifikaciju kabla za nekoliko sekundi 

Nakon što instalirate aplikaciju i unesete korisničko ime i lozinku za Fluke Networks Linkware, potrebno je samo nekoliko sekundi za odabir i prenos identifikacije kabla na Brother PT-E550W štampač nalepnica: 

  • Odaberite projekt sa potrebnom identifikacijom kabla i dodirnite "Preuzimanje" da biste je preneli u aplikaciju.
  • Potom odaberite potrebnu listu identifikacija i dotaknite "Pošalji" kako biste je bežično preneli na PT-E550W.
  • To je to! Vaš PT-E550W ima sada najnovije identifikacije kablova sačuvane u memoriji.

Odštampajte nalepnice za identifikaciju kablova

Budući da su identifikacije kablova sačuvane u memoriji štampača, sve što trebate je PT-E550W. 

Jednostavno pritisnite namenski taster "kablovski omot/cable wrap" na PT-E550W štampaču nalepnica i podesite na vrstu kabla koji koristite. Ovaj postupak trebate obaviti samo jednom. 

Da biste odštampali nalepnice, pritisnite tipku baze podataka na štampaču nalepnica kako biste prikazali identifikaciju kablova. Zatim odaberite štampu svih nalepnica ili odaberite željeni raspon. 

Nalepnice su odštampane na dugoj traci. Napredni rezač održava nalepnice redosledom, što olakšava primenu. 

 Laminiran fleksibilne identifikacijske nalepnice Brother TZe razvijene su posebno za identifikaciju kablova zato se preporučuju za tu upotrebu.

Stalno ažuriranje identifikacijskih nalepnica kablova

Budući da se mrežni infrastrukturni projekt ažurira dodavanjem novih identifikacija kablova ili izmenom postojećih, jednostavno upotrebite aplikaciju Brother iLink&Label da biste se ponovno povezali i preuzeli najnovije identifikacije kabla iz projekta Linkware Live na štampaču nalepnica Brother PT-E550W. Zatim ponovno odštampajte prema potrebi. 

Otkrijte zašto je obeležavanje toliko važno za instalaciju i upravljanje mrežom