1. Home Brother
  2. Štampači nalepnica i računa 
  3. Označavanje mrežne infrastrukture

6 glavnih razloga za označavanje

Identifikacija

Sposobnost jasne identifikacije pojedinačnih kabela i dijelova mrežne opreme je bitnog značenja za nesmetanu instalaciju i rad podatkovnih centara. Upotrijebite Brother P-touch pisače naljepnica kako biste izradili postojane naljepnice na zahtjev.

Otkrivanje pogrešaka

Označavanje krajeva kabela iz bakra i vlakana uvelike pomaže u dijagnosticiranju i popravljanju problema veze čim ih prijavite. Identifikacijske naljepnice priključene na mrežni hardver osiguravaju ispravno bilježene pogrešaka za brzi popravak ili zamjenu.

Jednostavno održavanje

Održavanje i testiranje su olakšani zahvaljujući jasno označenim mrežnim kablovima i hardveru. 

Učinkovitost

Jasno označeni kabeli i mrežna oprema omogućuju brzo lociranje i učinkovit rad vašeg hardvera.

Certifikacija i sukladnost

Osigurajte si da su provjereni pravi mrežni kablovi ili mrežni priključci prilikom korištenja alata za certificiranje mreže kao što je Fluke Networks Versiv. Jasno označeni kabeli ukazuju na to da je ispitivanje ispravno izvedeno, što omogućuje bržu odjavu novih mrežnih instalacija i testova.

Jednostavna instalacija

Izbjegavajte skupe i dugotrajne instalacije mrežnih sustava. Brzo i precizno identificiranje kabela ili djelova hardvera pomoću identifikacijskih oznaka ubrzava proces instalacije, što znači uštedu vremena i smanjenje troškova.

Pisači naljepnica za mrežne instalatere

Označite brže. Označite pametnije. Aplikacije za lakšu identifikaciju kabela i hardvera.

Aplikacija iLinkLabel

Aplikacija Brother iLink&Label

Povežite se sa svojim projektima Fluke Networks Linkware Live, odaberite i preuzmite potrebne identifikacije kabela, a zatim ih ispišite na pisaču naljepnica PT-E550W. Aplikacija Brother iLink&Label štedi vrijeme, uklanja pogreške tipkanja i osigurava da su kabeli označeni ispravno.

Saznajte više

Aplikacija-Brother-Cabel-Label-Tool

Mobilna aplikacija Brother Mobile Cable Label Tool

Izradite naljepnice za prednje ploče, kabele i mrežnu opremu izravno na pametnom telefonu te ih bežično ispisujte na pisaču naljepnica PT-E550W ili PT-P750TDI. Ova besplatna aplikacija sadrži predloške brz i jednostavan ispis učestalih tipova naljepnica.

Saznajte više

Postojane naljepnice za P-touch pisače naljepnica

Brother P-touch labels - Tested to the Extreme

Brother je 1988. godine izradio tehnologiju laminiranih naljepnica koju je stalno nadograđivao kako bi postao stručnjak za postojano označavanje. Ispisani tekst zaštićen je prozirnom plastificiranom folijom koja jamči da će vaše naljepnice izdržati vremenski izazov i još dugo ostati čitljive.
 
Naše trake imaju posebna ljepila i izrađene su od materijala za specifične primjene kao što su omatanje kabela i pričvršćivanje na grube površine.
 
Saznajte više o postojanosti naših laminiranih naljepnica u nastavku ili pogledajte raspon naljepnica razvijenih za specifične potrebe označavanja.

 

Preuzmite letak s trakama (PDF, 2,6 MB) Pogledajte ponudu specijalnih traka 

 

Za razliku od uobičajenih naljepnica, naša tehnologija laminirane trake jamči da će sloj super prozirnog polietilenskog laminata zaštititi vaš tekst. Rezultat je praktično neuništiva naljepnica koja može podnijeti i najsurovije uvjete.

U stvari, sigurni smo u postojanost naših naljepnica jer smo ih testirali do krajnjih granica, i naši su nalazi pokazali da Brother P-touch laminirane naljepnice nadmašuju konkurentske nelaminirane naljepnice, ostajući čitljive i učvršćene, stoga se možete pouzdati u profesionalnu kvalitetu naljepnice dizajnirane da traje.

Postupak testa na abraziju

Brotherova tehnologija laminiranja trake jamči da Brother P-touch laminirane naljepnice mogu podnijeti čak i tešku abraziju.

Uređaj s brusnim papirom mase 1 kg vučen je preko Brother P-touch laminiranih naljepnica i preko konkurentskih nelaminiranih naljepnica. Nakon 50 ponovljenih prelaza, slova i znakovi ispod Brother P-touch laminirane naljepnice bila su potpuno nedirnuta a laminat je bio samo lagano izgreban. Kvaliteta tiska konkurentske nelaminirane naljepnice bila je narušena.

Postupak testa na temperaturu

Bez obzira želite li koristiti naše naljepnice u uvjetima smrzavanja ili u krajnje vrućim okruženjima, one su dizajnirane da traju. U stvari, rezultati pokazuju da Brother P-touch laminirane naljepnice mogu podnijeti temperature od -80°C do +150°C.

Naše laminirane naljepnice su bile učvršćene na pločice od nehrđajućeg čelika na sobnoj temperaturi, a zatim grijane i hlađene kroz određeno vrijeme. Nakon 72 sata na -80°C nisu se pojavile nikakve uočljive promjene u ljepilu ili boji trake. Nakon 2 sata na +150°C, unatoč laganoj promjeni boje na traci, tekst na naljepnici je ostao potpuno netaknut.
Postupak testa na izbljeđivanje

Bilo gdje da koristite P-touch laminirane naljepnice, one su dizajnirane tako da ostanu jasne i čitljive kao i onog dana kada su postavljene.

Nekoliko Brother P-touch laminiranih naljepnica različitih boja bile su učvršćene na pločice od nehrđajućeg čelika, i izložene simuliranom vanjskom UV zračenju kroz približno 12 mjeseci, i promjene u osnovnoj boji trake su se mogle promatrati (test sukladan normi JIS K7350-2/ISO 4892-2). Otisnuti tekst na svim trakama je ostao nepromijenjen i bio je savršeno čitljiv. Crvena, žuta i fluorescentna traka, međutim, pokazale su donekle bljeđu pozadinsku boju trake. Ostale boje Brother naljepnice pokazale su male ili nikakve promjene.
Postupak testa na kemikalije

Kemijski testovi su provedeni na Brother laminiranim naljepnicama i na konkurentskim nelaminiranim naljepnicama.

Testovi su vršeni u dvije faze:
Faza 1 - Test potapanja u kemikalije
Faza 2 - Test abrazije kemikalijama

Trake su prvo bile učvršćene na staklene pločice i uranjane u različite kemikalije kroz 2 sata. Nisu se pojavile nikakve promjene u kvaliteti otisnutog teksta i naljepnice su ostale učvršćene za staklo.
Iako su neke naljepnice natopljene u određene kemikalije pokazale blago odvajanje laminiranog filma, trljanje naljepnica istim kemikalijama nije imalo uopće nikakav utjecaj. Stoga čak i ako se kemikalije proliju po vašim Brother P-touch laminiranim naljepnicama, brzo brisanje bi trebalo biti dovoljno da spriječi bilo kakvo oštećenje.

Zatim su Brother P-touch laminirane naljepnice učvršćene na nekoliko staklenih ploča. Uteg od 500 g s tkaninom natopljenom kemikalijom vučen je preko svake naljepnice 20 puta. To nije imalo nikakav utjecaj na kvalitetu otiska Brother P-touch laminiranih naljepnica, za razliku od nelaminiranih naljepnica naših konkurenata.
Postupak testa na vodu

Brother laminirane naljepnice su krajnje otporne na kvašenje i potapanje u vodu kroz dulje razdoblje.

Testovi su vršeni u dvije faze:
Faza 1 - Test potapanja u vodu
Faza 2 - Test abrazije vodom

Trake su prvo bile učvršćene na staklene pločice i uranjane u vodu kroz 2 sata. Nisu se pojavile nikakve promjene u kvaliteti otisnutog teksta i naljepnice su ostale učvršćene za staklo.

Za drugi test, Brother P-touch laminirane naljepnice su učvršćene na nekoliko staklenih ploča. Uteg od 500 g s tkaninom natopljenom vodom vučen je preko svake naljepnice 20 puta. To nije imalo nikakav utjecaj na kvalitetu otiska Brother P-touch laminiranih naljepnica.