Putem pametnog telefona odaberite jednog od brojnih predefiniranih predložaka naljepnica, unesite svoj tekst i bežično ispisujte na kompatibilni pisač naljepnica kao što je PT-E550WVP ili PT-P750TDI.

Preuzmite u trgovini aplikacija    Preuzmite u Google play

Pametni telefon prikazuje predloške u programu Brother Cable Label Tool

Predložak za učinkovito označavanje

Aplikacija nudi brojne popularne predloške dostupne za identifikaciju kabela, prespojnih panela, prednjih ploča i mrežne opreme. To dramatično ubrzava stvaranje naljepnica i smanjuje pogreške uzrokovane ispisivanjem naljepnica pogrešne duljine.

Prilagođena naljepnica ispisana putem mobilne aplikacije Brother Cable Label Tool

Izradite prilagođene naljepnice

Ako isporučeni predlošci ne odgovaraju vašim potrebama, opća opcija označavanja omogućuje vam dodavanje teksta, simbola, slika, crtičnih kodova i okvira na vaš raspored, što znači izradu prilagođenih naljepnica.

Aplikacija Cable Label Tool kabela na pametnom telefonu s ispisanom naljepnicom Brother P-touch

Zamijenite prijenosno računalo za pametni telefon

Umjesto da nosite teško prijenosno računalo sa sobom, upotrijebite aplikaciju Brother Cable Label Tool oblikujte naljepnice i bežično se povežite s pisačem naljepnica P-touch. Briga za jedan dio opreme manje.

Naljepnica ispisana na Brother P-touch, u ruci, za prikaz ispisa naljepnica na terenu

Ispis postojanih naljepnica na terenu

Ispis naljepnica po mjeri i na licu mjesta označavanja osigurava da obavljanje posla prema planu, bez čekanja na unaprijed ispisane naljepnice s druge lokacije.

Otkrijte zašto je označavanje tako važno za instalaciju i upravljanje mrežom