Originalan Brother HC-05BK super veliki kertridž - crni

Brother HC-05BK crni kertridž. Odštampa do 30.000 stranica.

Odštampa do 30.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

hc05bk_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 30.000 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Osigurajte jednostavnu i cenovno pristupačnu zamenu originalnih Brother kertridža kupovinom HC-05BK. Paket sadrži crni kertridž izrađen za najbolje moguće rezultate sa Brother štampačima.

Više o proizvodu...

HC-05BK dizajniran je za besprekoran rad s Brother štampačem zato vam osigurava da ćete uvek imati izuzetne rezultate. 

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampanjem, pa čak i štetiti vašem štampaču - je li zaista vredno rizika? 

Uz originalan HC-05BK kertridž, osigurat ćete da vaš štampač i dalje funkcioniše sa svojim najboljim sposobnostima i da garancija ostane važeća.  

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice