Originalan Brother LC1100HYC veliki kertridž za mastilo – cijan

Brother LC1100HYC cijan kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 750 A4 stranica.

Odštampa do 750 A4 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC1100HYC_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 750 A4 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Originalan Brother LC1100HYC cijan veliki veliki kertridž dizajniran je za optimalnu štampu bogatih boja i jasnoće. Naši kertridži, jednostavi za umetanje i kompatibilni sa serijom štampača, donose postojane dokumente koji se neće razmazati ili vremenom izbledeti.

Više o proizvodu...

Kertridži sa mastilom drugih boja:

S LC1100HYC velikim velikim kertridžom nećete ugroziti kvalitet. Dizajniran je za besprekoran rad s Brother štampačem i zato vam garantuje da ćete uvek imati izuzetne rezultate.

Iako upotrebom neoriginalnih, jeftinijih kertridža sa mastilom možete u kratkom roku uštedeti novac, ti često lošiji proizvodi mogu uzrokovati mnoge probleme sa štampom, pa čak i naškoditi vašem štampaču - da li je zaista vredno rizika?

Uz originalni LC1100HYC veliki kertridž sa mastilom, osiguraćete da vaš štampač nastavi rad po svojim najboljim performansama i da garancija ostane važeća.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice