Originalan Brother LC123BK kertridž - crni

Brother LC123BK crni kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 600 stranica.

Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC123BK_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 600 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Originalan Brother LC123BK crni kertridž dizajniran je za isporuku uvek visokokvalitetnih dokumenata. S bojama koje su otporne na izbleđivanje, možete uživati u oštrim i postojanim bojama. Kupovinom naših kertridža zaštitite štampač od mogućih dugoročnih šteta uzrokovanih upotrebom proizvoda koji nisu originalni.

Više o proizvodu...

Dostupno u drugim bojama:

Kada je vreme da naručite zamenski kertridž, možete se osloniti na Brother LC123BK kertridž sa crnim mastilom kako biste osigurali da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju, a vaša štampa ostane kristalno čista.

Iako može biti primamljivo da kupite jeftinije, neorginalne kertridže, treba se setiti toga jeftiniji kertridži ne utiču samo na slabiji otisak štampe već i trajno oštećuju vaš štampač.

Ovaj originalni kertridž LC123BK je odlično rešenje za kuće ili male kancelarije koje žele smanje troškove i poboljšaju štampu. Crni kertridž održava vašu mašinu ispravnom, pružajući vam dugotrajno bolju vrednost za uloženi novac i daje impresivne rezultate svaki put.

Kreativini center

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice