Originalan Brother LC125XLY kertridž - žuti

Brother LC125XLY žuti kertridž - pojedinačno pakovanje. Odštampa do 1.200 stranica.

Odštampa do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Štedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC125XLY_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 1.200 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Štedi papir, vreme i novac

Opis

Specijalno dizajniran da vam uvek garantuje visokokvalitetnu štampu u boji, ovaj originalni kertridž LC125XLY u žutoj boji savršeno je usklađen s vašim Brother štampačem. Budući da je to veliki kertridž, LC125XLY traje duže i pritom ne ugrožava kvalitet.

Više o proizvodu...

Kertridži drugih boja:

Kada dođe vreme naručivanjakertridža, možete se osloniti na Brother LC125XLY žuti kertridž koji garantuje da će vaš štampač ostati u izvrsnom stanju i da će štampa biti kristalno cista.

Iako biste mogli doći u iskušenje da kupite jeftiniji, neoriginalni potrošni materijal, ne zaboravite da takvi proizvodi ne utiču samo na kvalitet štampe, vec i uzrokuju dugoročnu štetu na štampaču.

Originalni LC125XLY žuti kertridž održava vaš uređaj u ispravnom stanju, pružajuci veću vrednost za vaš novac i impresivne rezultate. Budući da je to veliki kertridž, LC125XLY traje duže i pritom ne ugrožava kvalitet.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice