Originalan Brother LC229XLBK veliki kertridž za mastilo - crni

Brother LC229XLBK kertridž sa crnim mastilom - pojedinačno pakovanje. Štampa do 2.400 stranica.

Odštampa do 2400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom

Uštedi papir, vreme i novac

Detalji o proizvodu

LC229XLBK_main

Glavne karakteristike

  • Odštampa do 2400 stranica u skladu s ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž sa mastilom
  • Uštedi papir, vreme i novac

Opis

Tokom svog životnog veka od 2.400 stranica, LC229XLBK omogućava jednostavno i dosledno kvalitetno štampanje. LC229XLBK veliki kertridž koji nudi postojane otiske bez mrlja, otporne na bleđenje, sadrži posebno mastilo Innobella™, prikladno za širok dijapazon štampe.

Više o proizvodu...

Korišćenjem LC229XLBK velikog kertridža, Brother štampač će nastaviti da daje očekivano izvanredne rezultate.

Iako su na webu dostupne jeftinije verzije, samo originalni LC229XLBK veliki kertridž osigurava da će vaš uređaj i dalje da radi brzo i efikasno. 

Pošto obično potrošimo više crnog nego mastila u boji, kupovinom LC229XLBK velikog kertridža dobićete najbolje moguće otiske.

Imajte na umu da je korišćenje Brotherovih kertridža jedini način da vaš štampač besprekorno radi i da garancija ostane važeća.

Naručite Brother LC229XLBK crni veliki kertridž i ostvarite veću vrednost za svoj novac.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice