Originalni Brother kertridž velikog kapaciteta - LC565XLY, žuti

Brother kertridž LC565XLY, žuti - pojedinačno pakovanje. Štampa 1.200 strana

Štampa do 1.200 strana u skladu sa ISO/IEC 24711

Visokokvalitetan originalan Brother kertridž

Štedi papir, vreme i novac 

Detalji o proizvodu

LC565XLY_main

Glavne karakteristike

  • Štampa do 1.200 strana u skladu sa ISO/IEC 24711
  • Visokokvalitetan originalan Brother kertridž
  • Štedi papir, vreme i novac 

Opis

Originalni Brother kertridž LC565XLY - žuti, proizveden je upravo za Brother uređaje i garantuje živopisne rezultate štampe koje i očekujete. Ovaj kertridž je većeg kapaciteta i samim tim traje duže od standardnog zadržavajući pritom beskompromisan kvalitet otiska.  

Više o proizvodu...

Dostupan i u drugim bojama:

Obezbedite da vaš Brother štampač nastavi da daje izuzetne rezultate koje ste i očekivali izborom LC565XLY kertridža velikog kapaciteta.

Iako su na web-u dostupne i jeftinije verzije, samo originalni LC565XLY kertridž garantuje da će vaš uređaj i dalje da radi brzo i efikasno.

Imajte na umu da je upotreba Brother kertridža jedini način da vaš štampač nastavi da radi besprekorno i da zadržite garanciju na uređaj.

Kupovinom LC565XLY žutog kertridža velikog kapaciteta dobijate veću vrednost za svoj novac.  

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice