Originalni Brother kertridž LC900M - crveni

Brother LC900M crveni kertridž - pojedinačno pakovanje. Štampa 400 strana A4.

Štampa 400 strana A4 u skladu sa ISO/IEC 24711 

Originalni Brother kertridž visokog kvaliteta

Štedi papir, vreme i novac 

Detalji o proizvodu

LC900M_main

Glavne karakteristike

  • Štampa 400 strana A4 u skladu sa ISO/IEC 24711 
  • Originalni Brother kertridž visokog kvaliteta
  • Štedi papir, vreme i novac 

Opis

Ovaj originalni Brother LC900M crveni kertridž je napravljen tako da obezbedi kvalitetna štampana dokumenta svaki put. Zahvaljujući otpornosti mastila na izbleđivanje uživaćete u oštrim i jasnim bojama koje traju. Upotrebom originalnih Brother kertridža štitite vaš štampač od potencijalnih oštećenja prouzrokovanih korišćenjem neoriginalnih proizvoda.

Više o proizvodu...

Dostupan i u drugim bojama:

Kada dođe vreme za zamenu kertridža, možete da se oslonite na Brother LC900M crveni ink kertridž i obezbedite da vaš štampač ostane u savršenom radnom stanju a štampa kristalno jasna. 

Iako kupovina jeftinijeg, neoriginalnog potrošnog materijala nekog drugog proizvođača može da deluje primamljivo imajte u vidu da "dopune" i drugi "jeftini" kertridži ne samo da mogu da utiču na kvalitet onoga što štampate nego i da dovedu do oštećenja vašeg štampača i gubitka garancije.

Sa ovim originalnim crvenim mastilom LC900M vaš uređaj će raditi odlično i bez greške, donoseći veću vrednost uloženog novca dugoročno a impresivne rezultate svaki put.

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice