Originalan Brother BP60PA A4 obični papir

Brother BP60PA obicni papir A4 veličine za inkjet štampače. 250 listova

Pakovanje sadrži 250 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da ce vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP60PA_main

Glavne karakteristike

  • Pakovanje sadrži 250 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da ce vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP60PA obični papir veličine A4 koji je u punoj kompatibilnosti s vašim Brother inkjet štampačem, osigurava da će biti vaši dokumenti jasni i cisti. Za rezultate na koje se možete osloniti.

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Održavajte Brother štampač u najboljem stanju i pobrinite se za to da ce vaši dokumenti uvek izgledati impresivno stavljanjem BP60PA A4 papira za inkjet štampače u kasetu.

BP60PA idealan je za štampu dopisa, faktura i ulaznica. Potpuno je kompatibilan s Brother inkjet štampačem što osigurava da će vaši vaši dokumenti biti odštampani brzo, efikasno i stoposto precizno.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP60PA papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste rizikovali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na naš najveći mogući kvalitet?

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice