Originalan Brother BP71GP20 10 cm x 15 cm sjajni foto papir

Brother BP71GP20 sjajni foto papir veličine 10 cm x 15 cm, 260 g/m2, 20 listova.

Pakovanje sadrži 20 listova

Visokokvalitetan originalan Brother proizvod

Osigurava da ce vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Detalji o proizvodu

BP71GP20_main

Glavne karakteristike

  • Pakovanje sadrži 20 listova
  • Visokokvalitetan originalan Brother proizvod
  • Osigurava da ce vaši dokumenti izgledati najbolje moguće

Opis

Originalan BP71GP20 sjajni foto papir veličine 10 cm x 15 cm koji je dizajniran posebno za vaš Brother inkjet štampač garantuje da će biti vaši dokumenti jasni i čisti, što ce vam doneti impresivan krajnji proizvod.

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Održavajte vaš Brother štampač u najboljoj formi i pazite da vaši dokumenti uvek izgledaju impresivno stavljajući u kasetu za papir BP71GP20 10 cm x 15 cm sjajni foto papir.

Idealan za upotrebu kod štampe svega od fotografija do postera, ovaj BP71GP20 papir vam pomaže da iz vašeg Brother inkjet štampača izvučete najviše, i garantuje da će vaši dokumenti uvek biti isporučeni brzo, efikasno i sa 100% tacnošću.

Budući da je to originalan Brother proizvod, možete biti sigurni da je BP71GP20 papir profesionalno dizajniran za najbolje moguće rezultate. Zašto biste rizikovali upotrebom neoriginalnih, jeftinijih proizvoda koji mogu dovesti do lošijeg krajnjeg proizvoda, kada se možete osloniti na naš najveći mogući kvalitet?

Kreativni centar

Posetite Kreativni centar Brother da biste dobili pristup za više od 2.000 šablona koje možete prilagoditi i tako pripremiti jedinstvene poslovne dokumente i kreativne projekte.

Centar nudi niz marketinških materijala, koji će vam pomoći  da ostavite dobar utisak na radnom mestu, kao što su poslovne kartice, računi, letci i plakati, prilagođeni kako bi odgovarali vašim potrebama.  

Bez obzira jeste li samostalno zaposleni ili rukovodite malom firmom, ti šabloni koristiće vam i kod izrade dokumenata i kod proračuna.

Center je takođe prepun praktičnih papirnih materijala - od obrazovnih pomagala, decjih igara, ukrasa koje možete okačiti za posebnu priliku do isključivo Brotherovih papirnih dizajna. 

Ima toliko toga za istraživanje – i, što je najbolje, sve je potpuno besplatno!

Na vrh stranice