Originalna Brother TZe-B51 kaseta s trakom za označavanje

Brother TZe-B51 fluorescentno narandžasta traka s crnom štampom – širina 24 mm

Širina 24 mm, dužina 5 m

Visokokvalitetna originalna Brother kaseta

Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Detalji o proizvodu

TZeB51_main

Glavne karakteristike

  • Širina 24 mm, dužina 5 m
  • Visokokvalitetna originalna Brother kaseta
  • Osigurajte postojane rezultate, jednostavne za čitanje

Opis

Izradite nalepnice koje privlače pažnju s originalnom Brother TZe-B51 trakom za označavanje fluorescentne narandžaste boje s crnom štampom koja je savršena za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili kategorizaciju specijalističke opreme. Korišćenjem TZe-B51 možete osigurati brzu identifikaciju u svakoj vanrednoj situaciji. Traka je  kompatibilna s Ptouch štampačima koji imaju na poklopcu za kasete logotip TZ ili TZe.

Prikaži više
Prikaži manje

Više o proizvodu...

Fluorescentno narandžasta traka je odlična za prikaz važnih informacija, izradu znakova upozorenja ili za identifikaciju specijalističke opreme i uputstava u slučaju vanredne situacije.

TZe-B51 zamenska traka za označavanje širine 24 mm prošla je Brotherovo rigorozno testiranje kvaliteta i pouzdanosti.

Korišćenjem Brother TZe-B51 fluorescentno narandžaste trake s crnom štampom dobićete nalepnicu koja neće izblediti zahvaljujući patentiranoj tehnologiji laminiranja razvijenoj za ekstremne temperature i otpornost na vodu, abraziju i sunčevu svetlost.

Izborom Brother TZe-B51 trake za označavanje, osiguraćete da vaš uređaj i dalje savršeno funkcioniše, pružajući vam rezultate koji su jasni i postojani.

 
Na vrh stranice